“ vakmanschap is meesterschap” vakmanschap uit zich in ons assortiment ambachtelijke producten
Webdesign & Vormgeving © Bloem&Design 2017  all rights reserved alle rechten voorbehouden

keurslagerij 

Frank van Gils is ooit begonnen als zaterdaghulp bij Keurslager Maton, Diessen. Hier besloot hij de slagersvakopleiding (SVO) te gaan doen. Tijdens de opleiding heeft Frank altijd gewerkt bij Keurslagerij Maton. Hier heeft hij alle kneepjes van het slagersvak geleerd.

Snijden

Van het schoonmaken, tot het snijden en het helpen van klanten in de winkel. In vijf jaar tijd heeft hij alles geleerd wat je moet weten om een goede slager te zijn. In 2011 kwam de mogelijkheid om een eigen slagerij te beginnen. Na goed overwegen heeft Frank voor deze kans gekozen en eind oktober 2011 heeft Frank van Gils zijn deuren geopend in Oosterhout

Vakmanschap

Slager is een vak. Een vak dat we als Keurslager goed verstaan. Dit vakmanschap uit zich in ons assortiment ambachtelijke producten. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat lekker eten is. Wij zorgen voor het beste stukje vlees.

Openingstijden en Contact

Arkendonk 64 4907 XP  Oosterhout 0162 - 795167 Openingstijden: Maandag 08.30 uur - 18.00 uur Dinsdag 08.30 uur - 18.00 uur Woensdag 08.30 uur - 18.00 uur Donderdag 08.30 uur - 18.00 uur Vrijdag 08.30 uur - 20.00 uur Zaterdag 08.00 uur- 17.00 uur Zondag gesloten
Keurslagerij Frank van Gils
AUTORED
vakmanschap is meesterschap vakmanschap uit zich in ons assortiment ambachtelijke producten
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

keurslagerij 

Frank van Gils is ooit begonnen als zaterdaghulp bij Keurslager Maton, Diessen. Hier besloot hij de slagersvakopleiding (SVO) te gaan doen. Tijdens de opleiding heeft Frank altijd gewerkt bij Keurslagerij Maton. Hier heeft hij alle kneepjes van het slagersvak geleerd.

Snijden

Van het schoonmaken, tot het snijden en het helpen van klanten in de winkel. In vijf jaar tijd heeft hij alles geleerd wat je moet weten om een goede slager te zijn. In 2011 kwam de mogelijkheid om een eigen slagerij te beginnen. Na goed overwegen heeft Frank voor deze kans gekozen en eind oktober 2011 heeft Frank van Gils zijn deuren geopend in Oosterhout

Vakmanschap

Slager is een vak. Een vak dat we als Keurslager goed verstaan. Dit vakmanschap uit zich in ons assortiment ambachtelijke producten. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat lekker eten is. Wij zorgen voor het beste stukje vlees.

Openingstijden en Contact

Arkendonk 64 4907 XP  Oosterhout 0162 - 795167 Openingstijden: Maandag 08.30 uur - 18.00 uur Dinsdag 08.30 uur - 18.00 uur Woensdag 08.30 uur - 18.00 uur Donderdag 08.30 uur - 18.00 uur Vrijdag 08.30 uur - 20.00 uur Zaterdag 08.00 uur- 17.00 uur Zondag gesloten

Ut id in cillum eu duis labore exercitation

anim nostrud ipsum exercitation nostrud

Dolor voluptate id commodo, in officia quis lorem in sint veniam sed in incididunt proident. Ullamco eu anim consequat dolor velit nulla, in nisi laboris incididunt. Lorem veniam qui, cillum aute ut ut eu labore ut dolore sed aliqua ea. Enim cillum nostrud proident, ad, sed ut dolore tempor quis consequat veniam sint in reprehenderit ad adipisicing qui. Officia sunt velit cupidatat velit occaecat, consectetur nisi. Ut eu, in sed nostrud.

Deserunt fugiat nulla aliquip

Et id aute in ut reprehenderit consectetur. Minim, aliquip ex in, nulla in. Minim occaecat sed fugiat consectetur veniam occaecat tempor culpa. Ex sunt dolore ullamco, laboris qui commodo. Reprehenderit culpa ad est eu officia ut veniam non elit. Nisi velit mollit pariatur quis voluptate anim ea incididunt quis labore nostrud dolor amet, commodo enim. Dolor reprehenderit enim exercitation ullamco proident enim ex, mollit aliquip, officia consectetur cillum proident duis, consequat ut duis labore.